fbpx
Соцмережі

Інтерактивна підлога Briolight – терапевтичне завдання #1

шкільне обладнання Україна

Терапевтичне завдання №1 для інтерактивної підлоги

Динамічна та різнобарвна проекція. Це не тільки яскрава та весела гра , а й дієвий інструмент в освітніх , терапевтичних та лікувально-реабілітаційних цілях.

Розроблені завдання та ігри інтерактивної підлоги сприяють одночасно фізичному, психологічному, комунікативному та інтелектуальному розвитку.

Тож, розглянемо які основні терапевтичні функції виконує наша система. Сьогодні ми поговоримо про першу.

 Координація рухів/ Моторне планування

Перш за все, система розвиває координацію та велику моторику. Для розв’язання завдань дитина має, в першу чергу, виконати рухи різного ступеню складності та інтенсивності, одночасно вирішуючи пізнавальні завдання.

Наприклад, у грі «Числа» дитина повинна розв’язати математичний приклад та наступити на правильну відповідь. Ігрова форма робить цей процес невимушеним та цікавим. Це спонукає дитину до руху. А повторюваність виконання завдань закріплює певну рухову навичку.

До того ж, нами розроблена ціла серія різноманітних розвиваючих ігор, які мають різні задання та вигляд, однак працюють за подібною схемою – бали отримуються наступаючи на правильну відповідь. Тобто, рухи при виконанні такі ж. Таким чином, це допомагає втримати інтерес дитини. І кожного разу з таким же завзяттям повторювати необхідні рухи.

Наприклад, подібними до гри «Числа» є ігри «Тварини» та «Рослини» де потрібно поєднати предмет та силует, наступивши на правильну відповідь. У грі «Тачки» потрібно давити машинки, заробляючи бали. До подібних ігор, де потрібно швидко наступати на об’єкти, що рухаються можна віднести «Комахи» – давити жучків, «Кроти» – прогнати кротів з овочевої грядки, стукаючи їм по касці, «Плоти» – перестрибувати з плоту на пліт, щоб не впасти в воду, «Врятувати Гіппо» – врятувати бегемотика від зубів голодних крокодилів наступаючи на них.

Що ми отримаємо

  1. Все це мотивує дитину до цілеспрямованої рухової активності, яка на даний момент в неї ще недостатньо розвинута або ускладнена.
  2. Допомагаємо пришвидшити й урізноманітнити роботу фахівців з реабілітації, корекції та розвитку дітей та дорослих.
  3. Стимуляємо до навчання дитину, покращуючи її концентрацію.

☎️ +38 (050/067/063) 258-15-15

Читайте також про інші терапевтичні завдання для інтерактивної підлоги:

Інтерактивна підлога Briolight – терапевтичне завдання #2

ПОВЕРНУТИСЯ

Отримати матеріали

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ

Отримати матеріали

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ

Відповімо на будь-які
питання

  • (067)
  • (050)
  • (063)
258-15-15
або

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ