fbpx
Соцмережі

Корпоративна програма підвищення кваліфікації по роботі з обладнанням Бріолайт

підвищення кваліфікації по роботі з обладнанням Бріолайт

Сучасне високотехнологічне інтерактивне обладнання Бріолайт, до якого належить інтерактивна пісочниця, підлога, панель, і деякі інші продукти зі складу сенсорних кімнат, сьогодні активно використовуються в центрах розваг, дитячих садах, школах і ІРЦ як багатофункціональні пристрої. Вони сприяють розвитку фантазії, логічного мислення, дрібної і великої моторики, формування освітніх і корекційних навичок. Дитину захоплює ігровий процес, і він прагне до вирішення складніших завдань.

Хоч на перший погляд інтерактивні продукти створені для розважальних дитячих установ, обладнання Бріолайт активно застосовується в інклюзивних – реабілітаційних центрах, школах і дитячих садах за рахунок унікального програмного забезпечення. Воно створено спільно з психологами, логопедами, викладачів на основі української шкільної програми і методик корекції, які зараз застосовують в роботі з дітьми. Використовується обладнання в якості самостійного елементу, або входить в загальну програму (виходячи з потреб), для індивідуальних занять та невеликих груп. Педагог сам формує хід заняття і включає продукти Бріолайт в нього.

Але не всі вміють грамотно сформувати урок з таким обладнанням, а у деяких навіть виникають технічні складності (включити, налаштувати, вибрати необхідні ефекти). І хоч при монтажі наша команда проводить навчання, персонал установ схильний змінюватися, а іноді викладач просто не присутній на монтажі. Через це ми зрозуміли, що наші клієнти потребують курсах підвищення кваліфікації по роботі з обладнанням Бріолайт. Такий підхід дозволяє ознайомитися з принципом роботи сучасних інтерактивних комплексів, дізнатися про їх нові можливості, поспілкуватися з людьми, які так само на них працюють і багато іншого.

Що відбувається на таких курсах?

Центр, з яким ми співпрацюємо (Центр соціально-психологічної підтримки при ЧНУ ім Петра Могили), формує невеликі групи до 10 осіб. Туди входять люди, які вже працюють на обладнанні Бріолайт, а також ті, хто тільки планує придбати його для свого закладу.

Наші фахівці техніки починають заняття з базової розповіді (як включити, як правильно тримати пульт управління, як запускати ефект). Деякі речі здаються очевидними, але насправді навіть вони вимагають певного досвіду використання. Частиною цієї розповіді є обов’язкова демонстрація і практика. Ви зможете самостійно підійти і спробувати повторити те, що робив технік (особлива увага приділяється роботі з пультом управління).

Другим етапом виступає розповідь про можливості, які є, але мало хто їх використовує. Наприклад, формування папок занять. Завдяки ним, викладач може під кожну дитину (предмет, діагноз, цілі та ін.) сформувати папку з ефектами. Це істотно прискорює роботу з обладнанням, так як немає необхідності кожного разу шукати те, що хочеш включити.

Спеціаліст Бріолайт розповідає про фільтри, генератор, послідовність, спеціальні та базові налаштування ефектів, рівні складності і багато іншого. Все це є важливим при роботі з дітьми, але часто ці функції залишаються без уваги, тому що здаються занадто складними. Але спробувавши на практиці, користувач змінює свою думку.

Заключним етапом курсу прийнято вважати відповіді на питання, які ви можете задати, а також розповідь про майбутні оновлення. Там, ви можете сказати, яких ефектів вам не вистачає для роботи, а ми візьмемо на озброєння.

Але програма включає не тільки навчання роботі з обладнанням. Педагоги також отримують методичну підтримку, можливість самореалізуватися професійно за рахунок написання власних ефективних методик (при взаємодії з розробниками компанії Бріолайт), поліпшити ефективність роботи за рахунок застосування нових знань.

Крім цього, корпоративні програми дозволяють педагогам обмінюватися досвідом з колегами, брати участь в конкурсах, проектах, отримувати програми, демо – версії нових режимів, отримати професійну консультацію фахівців і технічну підтримку, безпосередньо розповівши про свої сумніви і питання.

Курс проходить в Миколаєві. І по черзі на ньому розглядаються всі продукти компанії (включаючи контролер дрібної моторики і логопедическое дзеркало). Крім техніків Бріолайт, доповідачами виступають психологи і логопеди з центру, які безпосередньо працюють з дітьми на нашому обладнанні і допомагають розробляти, тестувати оновлення до нього.

Дізнатися дати наступного курсу можна по телефону, зателефонувавши нашим менеджерам.

ПОВЕРНУТИСЯ

Отримати матеріали

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ

Отримати матеріали

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ

Відповімо на будь-які
питання

  • (067)
  • (050)
  • (063)
258-15-15
або

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ