Currently set to Index
Currently set to Follow
Соцмережі

Придбання обладнання Бріолайт. Тендерна процедура

Придбання обладнання Бріолайт через тендерну процедуру

Відповідно до законодавства, закупівлі державних підприємств повинні проводитися за допомогою тендерів.  Це також стосується закупівлі інтерактивного обладнання, тому ми не раз мали з цим справу. Сьогодні розповімо, види та особливості тендерних закупівель з якими ми зіткнулися.

Допорогові торги або Звіт про договір про закупівлю

Це неконкурентна процедура закупівлі, яка відбувається поза системою Prozorro з обов’язковою публікацією в системі основної інформації про проведену закупівлю у формі звіту. Така процедура можлива за умови, якщо вартість обладнання не перевищує 50 тис. грн.

Спрощена закупівля

Це процедура придбання обладнання, вартість якого більше 50 тисяч гривень, але менше 200 тисяч гривень. Торги можуть відбутися навіть якщо участь у закупівлі візьме лише один постачальник. В разі подання лише 1 пропозиції, процедура відразу переходить на стадію розгляду пропозиції постачальника. Це зручний способ купити наше обладнання, та отримати його якнайшвидше до Вашого закладу. Отримати технічне завдання інтерактивної підлоги, пісочниці та панелі марки Briolight для Prozorro можна зателефонувавши за номером (050/ 063/ 067) 258 15 15, або залишивши запит на нашому сайті на сторінках продуктів. 

Відкриті торги

Це процедура, що передбачає придбання обладнання на суму від 200 тисяч грн. до 133 тисяч євро (на 10.02.2021 –  4 476 767,56 грн). Відкриті торги вважаються вдалими, якщо в них взяли участь два і більше учасників, на відміну від спрощеної процедури. Також відкриті торги це більш довга процедура в порівнянні з попередніми: період подачі пропозицій мінімум 15 днів, внесення змін до тендерної документації збільшує період подачі ще мінімум на 7 днів, підтвердження відповідності учасника ще 5 днів. Крім того, часто переможені учасники подають оскарження, під час якого процедура закупівлі зупиняється на час розгляду скарги. 

Особливості

Але це не всі особливості проведення тендеру на придбання інтерактивного обладнання. 

Протягом 2020 року ми спостерігали тенденцію, коли інші постачальники копіювали наші технічні характеристики до своєї тендерної пропозиції та навіть до своїх сайтів. 

Виграв тендер за ціною, вони встановлювали своє обладнання до закладів, а ми отримували зворотній зв’язок, про невідповідність обладнання тендерній пропозиції та вимогам замовника. В цьому випадку деякі писали обурені пости до соціальних мереж, деякі змушували знімати обладнання та розпочинали нову процедуру закупівлі, а деякі залишились з обладнанням, що не виконує своїх функцій або навіть  відразу вийшло з ладу.  

Перевірити постачальника можна звернув увагу на його попередні тендери. Часто у тендерах постачальник вказує різні характеристики та модифікації на одну й ту ж саму модель продукту. Крім того, якщо на сайті є багато версій одного і того ж продукту з майже ідентичним описом, але при цьому різною ціною це також є ознакою, що вас намагаються ввести в оману.

Наприклад, компанія Бріолайт має лише 2 версії інтерактивної підлоги: Briolight S (версія 2019 року) та Briolight Е (версія 2021 року з оновленням ПЗ, збільшеною проекцією, оновленим функціоналом). Тобто, помітні явні відмінності моделей, що ї обумовлює різні ціни. 

Хочемо звернути увагу замовників, що іноді, інтерактивна підлога з нашими характеристиками в інших постачальників перемагала за ціною, яка навіть менша за собівартість інтерактивної підлоги Бріолайт. Занадто низька ціна – це головний маркер неякісного обладнання. Що було виявлено в таких випадках: бюджетний не яскравий проектор, б/у комп’ютер, відсутність сенсорів сканування, китайське ПЗ.

Окрім того, що зазначено в технічних характеристиках наших продуктів, в ціну також включено:

  • розробка ефектів з нуля з досвідченими програмістами;
  • оплата наукової роботи  психологів та дефектологів; 
  • постійний розвиток технічної складової для оптимізації роботи обладнання (тестування нових комплектуючих, запчастин та аксесуарів);
  • оплата менеджера, що може допомогти та проконсультувати Вас під час підготовки та планування тендеру,
  • рік постійної технічної підтримки з будь-яких питань, що виникають під час користування;
  • доставка до дверей Вашого закладу;
  • налаштування та монтаж сертифікованими техніками, що також проведуть первинне навчання персоналу по роботі з обладнанням (інтерактивна підлога та пісочниця). 

Наголошуємо, що спеціалісти компанії Бріолайт безкоштовно нададуть консультацію з технічних характеристик нашого інтерактивного обладнання за тел. (063/ 067/ 050) 258 15 15.

ПОВЕРНУТИСЯ

Отримати матеріали

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ

Отримати матеріали

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ

Відповімо на будь-які
питання

  • (067)
  • (050)
  • (063)
258-15-15
або

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ

Дякуємо заВашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

ДОБРЕ